BİTLİS / MERKEZ - Konuksayar Köyü İlkokulu

(0__) ___-____
Konuksayar Köyü BİTLİS/MERKEZ
Vizyon
Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alarak, onlarla etkili iletişim kuran, deneyimli - dinamik eğitim- öğretim kadromuzla, çok yönlü eğitim-öğretim ortamı sunarak;​ Okuyan, Düşünen, Araştıran, Karşılaştıran, Yorumlayan, Çözüm üretebilen. Bilim, spor sanat ve yabancı dil hakimiyeti ile çok yönlü yetişen,ilgi ve yetenekleri doğrultusunda keşfedilen, Akademik, sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve bilimsel içerikli projeler geliştirebilen Milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerleri öğrenerek öz kültürüne sahip çıkan Vatan sevgisinin, vatanına milletine hizmet demek olduğunu bilen Kendi çıkarları için asla haksızlıklara göz yummayan... Bugünü planlayan, gelecekte kendisi ve vatanı için hedefleri olan örnek ve önder nesiller yetiştiren nesiller yetiştirmek.
08.40-14.20
Soba